You are not logged in.

atari

Moderator

  • "atari" is male

Posts: 205

Activitypoints: 2,400

Date of registration: Oct 27th 2017

net.hawkes.userlevel.level 26 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 116,781

net.hawkes.userlevel.nextlevel 125,609

Thanks: 126 / 135

  • Send private message

21

Friday, May 10th 2019, 12:17pm

Join Telnet

Go web browser ip your box
Open webinterface
Go Telnet

put command

opkg list install | grep oscam

opkg remove nameofcamxxx
enter

WIKI TELNET

Or Image remove plugin / softcam remove all restart and fresh install only Oscam 11517 than install oscam config > restart
best regards,



i like PurE2 much more


maho33

Beginner

  • "maho33" started this thread

Posts: 23

Activitypoints: 135

Date of registration: Apr 13th 2019

net.hawkes.userlevel.level 9 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 834

net.hawkes.userlevel.nextlevel 1,000

Thanks: 1 / 0

  • Send private message

22

Friday, May 10th 2019, 2:35pm

it does not go through telnet
I flash the box completely new image and test

pure2 6.3 dm800sev2
dm800sev2 login: root
Password:
Last login: Fri May 10 14:28:49 CEST 2019 on pts / 0
-bash: warning: setlocale: LC_TIME: cannot change locale (C.UTF-8): No such file or directory
-bash: warning: setlocale: LC_TIME: cannot change locale (sv_SE.UTF-8): No such file or directory
root @ dm800sev2: ~ # opkg list install | grabbed oscam
opkg remove OSCam_11.518-r796opkg list install | grabbed oscam

opkg remove OSCam_11.518-r796root@dm800sev2: ~ #
root @ dm800sev2: ~ # opkg remove OSCam_11.518-r796opkg list install | grabbed oscam
root @ dm800sev2: ~ #
root @ dm800sev2: ~ # opkg remove OSCam_11.518-r796
No packages removed.
root @ dm800sev2: ~ #

maho33

Beginner

  • "maho33" started this thread

Posts: 23

Activitypoints: 135

Date of registration: Apr 13th 2019

net.hawkes.userlevel.level 9 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 834

net.hawkes.userlevel.nextlevel 1,000

Thanks: 1 / 0

  • Send private message

23

Friday, May 10th 2019, 2:50pm

there is no Oscam 11517 on the list pmanager-cam manager
It's just 11518
https://www.resimag.com/i/9e6bf09aee9

atari

Moderator

  • "atari" is male

Posts: 205

Activitypoints: 2,400

Date of registration: Oct 27th 2017

net.hawkes.userlevel.level 26 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 116,781

net.hawkes.userlevel.nextlevel 125,609

Thanks: 126 / 135

  • Send private message

24

Friday, May 10th 2019, 3:25pm

11518 it is ok too , but is this the PurE2 image ?
best regards,



i like PurE2 much more


maho33

Beginner

  • "maho33" started this thread

Posts: 23

Activitypoints: 135

Date of registration: Apr 13th 2019

net.hawkes.userlevel.level 9 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 834

net.hawkes.userlevel.nextlevel 1,000

Thanks: 1 / 0

  • Send private message

25

Friday, May 10th 2019, 3:38pm

I thank you again
I always run cccam
but this with german sky channels a little problem
everyone says those channels work with oscam without any problems
I tested 11518 did not work
it's pure2

delfi

PurE2-Teamleiter

Posts: 842

Activitypoints: 10,180

Date of registration: Mar 14th 2013

net.hawkes.userlevel.level 40 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 1,900,611

net.hawkes.userlevel.nextlevel 2,111,327

Thanks: 782 / 390

  • Send private message

26

Friday, May 10th 2019, 3:48pm

Oscams work without problems, but try ccam 2.3.8 from feeds if you are not able to setup oscam.
In general these comments, like, 'it does not work', are not really very useful.

maho33

Beginner

  • "maho33" started this thread

Posts: 23

Activitypoints: 135

Date of registration: Apr 13th 2019

net.hawkes.userlevel.level 9 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 834

net.hawkes.userlevel.nextlevel 1,000

Thanks: 1 / 0

  • Send private message

27

Friday, May 10th 2019, 3:53pm

ok thanks again
I try to install oscam a few more days
But why does it work without problems
vuplus-team.com-oscampowervu-mips_OpenPure2-11505_all.ipk
i want to load directly from pure2 cam feed

maho33

Beginner

  • "maho33" started this thread

Posts: 23

Activitypoints: 135

Date of registration: Apr 13th 2019

net.hawkes.userlevel.level 9 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 834

net.hawkes.userlevel.nextlevel 1,000

Thanks: 1 / 0

  • Send private message

28

Sunday, May 12th 2019, 12:12pm

now it is clear oscam works on both
pure2 image 6.2 and 6.3 softly good
on pure 6.3 image when I pick up oscam
I get this error https://www.resimag.com/i/86e713da6c3
I didn't think it was intallarate
when i checked etc / tuxbox there were no config files
created it was empty i sent config files manually to etc / tuxbox / config now
It works without problems
note: on pure2 6.2 image i do not get this error
https://www.resimag.com/i/86e713da6c3
thank everyone for all the help

1 registered user thanked already.

Users who thanked for this post:

delfi (12.05.2019)

3 users apart from you are browsing this thread:

3 guests

Similar threads