You are not logged in.

Dear visitor, welcome to HDSC-Board Home of Pur-E2 Image . If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

opesdol

Intermediate

  • "opesdol" started this thread

Posts: 5

Activitypoints: 50

Date of registration: Mar 14th 2018

net.hawkes.userlevel.level 12 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 2,448

net.hawkes.userlevel.nextlevel 2,912

Thanks: 1 / 1

  • Send private message

1

Sunday, January 27th 2019, 9:40am

Webinterface

Hallo
habe mir heute auf meine alte dm800se dieses image geflasht dm800se-PurE2-6.2-20190107.zip
es funktioniert auch alles bis auf eine Sache. Komme nicht auf den webinterface. Wird immer abgeleht. Bekomme folgenden Fehler:
Die Website ist nicht erreichbar 192.168.0.125 hat die Verbindung abgelehnt. Versuchen Sie Folgendes: Verbindung prüfen Proxy und Firewall prüfen ERR_CONNECTION_REFUSED

Muss ich unter Einstellungen noch was einstellen? Also ich kann die box anpingen. Ich kann die Kanallisten ziehen und hochladen. ich komme auf die oscam weboberfläche. nur webinterface geht nicht
Was ist falsch. Bitte um Hilfe.

delfi

PurE2-Teamleiter

Posts: 923

Activitypoints: 11,305

Date of registration: Mar 14th 2013

net.hawkes.userlevel.level 41 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 2,137,357

net.hawkes.userlevel.nextlevel 2,530,022

Thanks: 878 / 438

  • Send private message

2

Sunday, January 27th 2019, 10:09am

Check threads about 800se, I think all is written there. After expansion, either by flodder, flash expander or multiboot, run the script Installrest.sh or
opkg install --force-reinstall enigma2-plugin-extensions-openwebif

2 registered users thanked already.

Users who thanked for this post:

umbra (27.01.2019), terrajoe (27.01.2019)

Hape

Pur-E2 Server Mangagment

Posts: 1,210

Activitypoints: 7,850

Date of registration: Jul 28th 2012

net.hawkes.userlevel.level 43 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 3,078,957

net.hawkes.userlevel.nextlevel 3,609,430

Thanks: 196 / 93

  • Send private message

3

Sunday, January 27th 2019, 3:59pm

wie delfi schon geschrieben hat, bitte lese dir den thread zur 800se durch. der platz im flash reicht mit den moderneren images nicht mehr. irgendetwas zur speichervergrößerung installieren und dann erst anfangen alles andere zu installieren und evtl. reinstall des openwebifs durchführen
life isn't like a box of chocolates. it's more like a jar of jalapenos. what you do today, might burn your ass tomorrow



3 registered users thanked already.

Users who thanked for this post:

umbra (27.01.2019), terrajoe (27.01.2019), delfi (28.01.2019)

  • "Eiweiss" is male

Posts: 90

Activitypoints: 1,015

Date of registration: Jan 3rd 2019

net.hawkes.userlevel.level 19 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 17,505

net.hawkes.userlevel.nextlevel 22,851

Thanks: 46 / 63

  • Send private message

4

Sunday, January 27th 2019, 8:14pm

Hi opesdol,

das OpenWebif deinstallieren und vom Feed neu installieren hat bei mir geholfen.
Freedom is just another word for nothing left to lose

1 user apart from you is browsing this thread:

1 guests

Similar threads