You are not logged in.

Dear visitor, welcome to HDSC-Board Home of Pur-E2 Image . If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

celbun20019

Intermediate

  • "celbun20019" started this thread

Posts: 6

Activitypoints: 175

Date of registration: Jun 6th 2019

net.hawkes.userlevel.level 6 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 251

net.hawkes.userlevel.nextlevel 282

Thanks: 4 / 22

  • Send private message

1

Wednesday, June 26th 2019, 9:07pm

???? pure2

I installed the 6,2 and 6,3 verbs and after installing the movie plugins, I restarted, the uprade icon appeared, I upgraded altogether, after a few restarts I woke up with a black screen, mentioning that other pictures go very good. but I would not give up pure2.

This post has been edited 1 times, last edit by "celbun20019" (Jun 26th 2019, 9:27pm)


atari

Moderator

  • "atari" is male

Posts: 234

Activitypoints: 2,735

Date of registration: Oct 27th 2017

net.hawkes.userlevel.level 27 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 147,252

net.hawkes.userlevel.nextlevel 157,092

Thanks: 140 / 159

  • Send private message

2

Wednesday, June 26th 2019, 9:16pm

verstehe dein post nicht?
please write in English we can understand better..
best regards,

i like PurE2 much more


2 users apart from you are browsing this thread:

2 guests

Used tags

not work